Contact

Ben jij op zoek naar iemand die jou kan begeleiden bij het bereiken van jouw ontwikkeldoelen?

Laten we – vrijblijvend –  kennis maken. Aangezien geen mens of team exact dezelfde wensen heeft, werk ik altijd vanuit maatwerk.  Op basis van een kennismakingsgesprek maak ik graag een passend voorstel.

Wat mensen over mij zeggen

Prima benadering, nuchter en eerlijk! Dat werkt voor mij erg fijn. Dorothée heeft me weer goed naar mijzelf laten kijken en rust gebracht. Het heeft mijn manier van denken over mijzelf over bepaalde situaties in positieve zin veranderd. Ik heb weer vertrouwen in mezelf gekregen! Ik heb er veel aan gehad. Dank je Dorothee! Ik kan er weer tegen aan!

Irma, zwangerschapsdocente, 54 jaar

Het fijne van Dorothée vind ik dat ze onbevooroordeeld mijn coachtraject inging. Dat voelde ik meteen in het eerste gesprek. Ik was direct op mijn gemak en voelde me volledig vrij in de gesprekken om mezelf zonder schaamte diep in de ogen durfde te kijken en daarmee grote stappen te zetten naar mijn doel. Haar authenticiteit, vriendelijkheid en professionaliteit zijn erg prettig. Het resultaat van mijn coachingstraject is dat ik als persoon veel sterker ben geworden. Dit is een ontzettend groot cadeau, niet uit te drukken in geld, alleen in oprechte dankbaarheid voor het leven. Ik heb in een korte tijd een baan gevonden die echt bij me past en waar ik plezier in heb. Ook sta ik veel sterker in mijn schoenen. Letterlijk met beide benen op de grond.

Ruud, pedagogisch conciërge, 40 jaar

Ik heb met Dorothée gewerkt in haar beide rollen/functies binnen adviseur en teammanager. Zij is de adviseur geweest van de Centrale ondernemingsraad. Daar heb ik haar leren kennen als een zeer kundige en hard werkende collega. Zij wist de basis van een discussie te vangen en te ontrafelen om het proces verder te helpen. Daarnaast is Dorothée mijn teammanager geweest. Leidinggeven op basis van vertrouwen en zonder inzet van macht kon zij erg goed. Zij bleef onderdeel van het team en had een positieve en pragmatische insteek.

Miriam, gemeenteraadslid, 40 jaar

Mijn doel met de coaching was om leren gaan met spanning in het algemeen, maar met name bij toetsingsmomenten bij mij studie, zodat ik ook nog een aangename huisgenoot ben. Om dit doel te bereiken hebben we eerst een aantal subdoelen opgesteld. Ik heb Dorothee ervaren als een hele vriendelijke coach die de tijd neemt en ruimte geeft aan de cliënt. Ze is werkelijk geïnteresseerd en velt geen oordeel. Zij weet haar hele zijn af te stemmen op dat wat nodig is in een sessie. Ze leidt naar het doel wanneer ik teveel ga afwijken. Het traject was echt goed. Door de heldere (tussen) doelen en de reflectieverslagen kon ik mijn eigen ontwikkeling goed bijhouden. In de sessies werkten we veel met het lichaam. Daardoor kwam ik bij mijn diepste gevoelens en overtuigingen en dat was goed. Met geduld, een lach en een traan hebben we iedere sessie goed af kunnen ronden. Ik heb mijn coachingsdoel helemaal bereikt.

Carin, docent, 35 jaar

Dank voor de energie die jij meeneemt. Dank voor het delen van je kennis en kunde. Met jou als adviseur medezeggenschap maken wij als OR reuzenstappen.

Karina, voorzitter OR, 43 jaar

Zelfs de meest praatgrage cliënten kun jij makkelijk handelen. Je wist feilloos hoe je aansluiting bij me kon vinden. In het zoeken naar meer balans en vaker in het gezonde deel te kunnen zijn. Werken met jou was nooit een straf. Ook niet op momenten dat het zwaar was. Door de verschillende werkvormen was het vaak zelfs heel leuk! Ik wil je bedanken voor je waardevolle inzichten, tomeloze inzet en je creativiteit. Jouw manier werkt echt.

Esther, zorgmanager, 37 jaar

    Neem contact met ons op

    Onze contactgegevens:

    Ieder moment heb je de keuze om jezelf te vernieuwen. Als professional, als team en als privé persoon. Te (her-)ontdekken wie je ten diepste bent, waar je pijn zit en waarin je passie. Wat jij waardevol vindt, welke stappen jij wil zetten richting een waardevol leven. Met een lach en een traan weer aan het roer staan van je eigen leven, begint met die eerste stap.